NieuwsVoorpagina

Poiesz Jeugd Sponsor Actie

Ook dit jaar doet AV Jahn II weer mee met de Jeugd Sponsor Actie van supermarktketen Poiesz! Wij zijn heel blij met dit prachtige initiatief van Poiesz, waarmee de jeugd ondersteund wordt in het beoefenen van hun sport.

De 15e Jeugd Sponsor Actie is alweer van start gegaan! Van 10 februari tot en met 5 april 2020 kunnen clubs en verenigingen weer massaal sparen voor een mooi bedrag in de kas. Ook dit jaar spaar je munten voor je favoriete club of vereniging én profiteer je direct van euro’s voordeel bij Poiesz. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten de club of vereniging binnenhaalt, hoe meer sponsorgeld ze krijgen uitgekeerd. Dus kom in actie voor je club en scoor die munten!

Bij je boodschappen bij Poiesz ontvang je de komende weken Jeugd Sponsor munten. In de Poiesz-winkel aan het Velingspad vind je bij de kassa’s spaarkokers van diverse verenigingen uit Stadskanaal – en dus ook de spaarkoker van AV Jahn II. Deponeer de ontvangen muntjes in de koker van AV Jahn II om onze jeugd te ondersteunen!

Heb je de koker niet gezien in de winkel, ben je vergeten de muntjes erin te stoppen of heb je boodschappen gedaan in een andere Poiesz-vestiging? Neem de ontvangen muntjes mee en geef ze aan je trainer! Deze zorgt ervoor dat de muntjes alsnog bij onze gespaarde munten terechtkomen.

Wil je meer weten over de actie, bezoek dan de website van Poiesz; klik hier!

Alvast hartelijk dank!