Atletiekvereniging voor Stadskanaal e.o.

Hier zieje de laatste nieuwsberichten die we via onze Facebook-pagina hebben gepubliceerd!

www.facebook.com/eacdesperwers/posts/1739540342735162Attentie!!!!! De starttijden van de 5 en 10 kilometer van de Lenteloop zijn fout vermeld!! 10 km start om 13:30 uur en de 5 km om 13:35 uur. ZEG HET VOORT Delen van dit bericht is nog beter. ... Meer tonenMinder tonen

6 dagen geleden  ·  

Lees op Facebook

Vandaag eren we het gezegde "ijs en weder dienende". Dus geen training gezien het ijzige weer met een gevoelstemperatuur van -12 tot -15 en mogelijk nog winterse neerslag vanavond. Ijsvrij en geen training. Alternatieve trainingsvormen die ieder voor zich kan invullen door te schaatsen of naar t WK indoor (BBC2) te kijken zijn natuurlijk van harte aan te bevelen. Tot volgende week (ijs en weder dienende) ... Meer tonenMinder tonen

2 weken geleden  ·  

Lees op Facebook

Omdat gezond sporten van meer afhankelijk is dan alleen goede training op de baan kwam Janneke Ensing vanavond vertellen over goede voeding en waar je extra op moet letten wanneer je veel sport.
Als topsporter en dietiste wist ze de jonge atleten te boeien. Benieuwd naar de recepten die de atleten zelf gaan uitproberen.
... Meer tonenMinder tonen

4 weken geleden  ·  

Lees op Facebook

Aangekomen bij t Omnisport Roelf aan te moedigen. Go Roelf! ... Meer tonenMinder tonen

4 weken geleden  ·  

Lees op Facebook

Voor u gelezen in de krant. (De Weekpost) ... Meer tonenMinder tonen

1 maand geleden  ·  

Lees op Facebook

Wat een succesvolle zaterdag voor Jahn2 atleten!

Anduella Kwasiba mocht in het Omnisport als eerste haar talent laten zien. Na een lange periode van fysieke malaise was het afwachten wat ze kon laten zien op de 60m. Na een goede serie was ze door naar de halve finale. In de halve finale wist ze zichzelf te verbeteren, naar een tijd onder de 8seconden; 7.98! Dit was voldoende voor een plaats in de finale. In de finale was ze in baan 7 goed weg en wist ze opnieuw onder de 8 seconden te lopen. In een tijd van 7.99 kwam ze als 5e over de streep! Een super prestatie.

Daarna was het de beurt aan Annabel Paul bij de Drie meren cross in Gieten. De 5e cross van een serie van 6. Met een nipte voorsprong wist ze, net zoals de 1e 3 wedstrijden, ook deze cross te winnen.

Als laatste deze dag mocht Roelf Bouwmeester zich aan de start van de 60m melden. Dit maal in het hoofdprogramma van de IFAM in Gent. Dat de vorm richting het NK volgende week groeiende is bleek in de series met een evenaring van zijn PR van 6.85 wist hij zich netjes te plaatsen voor de finale. Met een goede focus, ook in baan 7, kwam hij net achter Churandy Martina als 3e over de finish in een super nieuw PR van 6.78! Op naar het NK indoor volgende week zaterdag.
... Meer tonenMinder tonen

1 maand geleden  ·  

Lees op Facebook

Sta je (af en toe) als assistent trainer voor een groep? Wil je graag meer weten over hoe je een goede training geeft? Welke kenmerken van de groep hierbij een rol spelen?
Kom dan de cursus assistent baantrainer atletiek 2 volgen! Op vrijdagavond 16 & 23 maart en 25 mei geven wij deze in Stadskanaal. Voor niet-leden zijn de kosten €30,-.
Wil je je opgeven of meer informatie mail dan met:halloheidi1979@gmail.com
... Meer tonenMinder tonen

1 maand geleden  ·  

Lees op Facebook

Voor u gelezen in de krant ... Meer tonenMinder tonen

1 maand geleden  ·  

Lees op Facebook

2 maanden geleden  ·  

Lees op Facebook