NieuwsVoorpagina

Nieuwe look voor de website

Zoals u nu kunt zien, is onze website opgefrist met een nieuwe look. De nieuwe site is moderner vormgegeven en voldoet meer aan de eisen des tijds. Zo is de site inmiddels geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparatuur, zoals smartphones en tablets. Maar ook op computerschermen is de site natuurlijk prima te gebruiken.

Naast het opfrissen van de website, hebben we ook gekeken naar onze sociale media. Wij gebruiken Facebook (avjahn2), Twitter (@avjahnii) en Instagram (@avjahnii). Op Twitter en Facebook worden steeds kennisgevingen geplaatst als er nieuwe informatie op de website wordt geplaatst. Door ons te volgen op Facebook en/of Twitter, mist u dus nooit meer iets!

Op de website vindt u vooral algemene informatie over de vereniging en af en toe wat nieuwsberichten. De sociale media worden gebruikt om u snel te kunnen informeren over bijvoorbeeld evenementen. Soms wordt er zelfs live verslag gedaan via Facebook en/of Twitter! Alle reden om ons te volgen,dus.

De site is op dit moment nog niet helemaal gevuld, maar inmiddels voldoende om in gebruik te kunnen nemen. Wij hopen dat de nieuwe look van de website u bevalt!