Lockdown december 2020

Gepubliceerd door Webmaster op

Naar aanleiding van de toespraak van premier Rutte waarin hij een lockdown aankondigde, kunnen wij het volgende mededelen over de trainingen:

De maatregelen staan toe om de trainingen voor de pupillen en junioren door te laten gaan op dezelfde wijze als tot op heden. Uiteraard hebben we alles tegen elkaar afgewogen en zijn tot de conclusie gekomen dat we deze trainingen ook daadwerkelijk zo laten doorgaan. Het is juist voor de jeugd nu van belang hun sport te kunnen blijven beoefenen.

Voor volwassenen geldt dat de training ook kan doorgaan, zij het met de beperking van groepjes van 2 personen, op anderhalve meter afstand.

Deze week vinden de trainingen dus gewoon plaats zoals gebruikelijk. Daarna volgen twee weken vakantie. Vanaf 6 januari worden de trainingen hervat, mits er geen nieuwe maatregelen worden afgekondigd.

Voor het overige wensen wij eenieder veel gezondheid toe de komende tijd. Het is een moeilijke periode, waarbij we de feestdagen wellicht niet kunnen vieren zoals we dat graag zouden hebben gewild. Laten we hopen dat we het virus weten terug te dringen door onze contacten tot een minimum te beperken. Laten we hopen dat er snel een duurzame oplossing zal zijn en dat we in het nieuwe jaar snel weer op een min of meer normale wijze onze familie, en vrienden kunnen ontmoeten en onze sport kunnen beoefenen.

Wij hopen dat jullie toch allemaal een fijne Kerst en een goede jaarwisseling mogen beleven.