Atletiekvereniging voor Stadskanaal e.o.

Nu de eerste zonnestralen ons weer een vakantiegevoel geven en school en wedstrijden nog maar enkele weken duren, is de kampcommissie ook weer bij elkaar geweest om te starten met de eerste voorbereidingen voor het jaarlijkse atletiekkamp voor de pupillen, junioren en de senioren.

De locatie is al gereserveerd en nu kunnen we verder met het invullen van de activiteiten.

Een groot aantal atleten zijn al vele jaren met ons op kamp geweest. Het kamp is geschikt voor alle leeftijden. Ook de jongste kinderen kunnen prima mee gaan. Ons motto is om met alle atleten een fijn weekend te hebben en gezamenlijk deel te nemen aan de activiteiten.

We gaan dit jaar naar de Riegheide in Schoonoord. Een locatie die ons zeer goed bevalt. We hebben hier de Brammert gehuurd voor het weekend van 8 t/m 10 september. De Brammert is een gebouw met 2 slaapzalen een kantine en een keuken. Nadere info over de locatie staat beschreven op de site van de Riegheide.

We zorgen hier bij aankomst voor een warme maaltijd. Ook op de zaterdag zorgen we voor een warme maaltijd en natuurlijk elke dag een goed ontbijt en lunch.

Tijdens het kamp wordt er geen alcohol of energiedrank gedronken en is er een rookverbod. We zorgen natuurlijk voor voldoende water en frisdrank.

Voor meer informatie kun je terecht bij een van de kampcommissieleden bij de baan of stuur een email met je vragen naar:
jannie247@live.nl

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier in de bijlage die je hier kunt downloaden. Stuur deze zo snel mogelijk naar jannie247@live.nl. Niet alleen moet je het formulier ingevuld mailen , maar ook vragen we je de bijdrage van 40,00 euro over te maken op onze rekening:
NL 04 RABO 0360767427 t.n.v. Jahn 2 o.v.v. je naam en “Kamp 2017”.

Als je meegaat krijg je van ons binnenkort een nieuwsbrief met verder informatie over het programma en wat je mee moet nemen.

We hopen er weer een gezellig weekend van te maken en hopen dat jullie allemaal weer mee gaan.

De Kampcommissie;
Fred Mol, Lesley Eind, Geerhardt Visser, Heleen Winter, Hester Paul, Anouk van der Spoel en Jannie Boekholt.

 

Downlaod het Atletiekkamp aanmeldformulier