Sociale media

Uiteraard zijn wij ook te vinden op de sociale media. Op deze media worden vaak ook “live” berichten geplaatst tijdens evenementen. Deze pagina geeft een overzicht weer van de berichten die door ons op Facebook, Instagram en Twitter zijn geplaatst. Let op: de berichten op deze pagina zijn niet “live” maar worden eens per uur bijgewerkt.

Live volgen? Het snelst op de hoogte blijven? Volg ons dan op onderstaande sociale media!

Onze Facebook-berichten

1 day ago

AVJahn2

Nelli Cooman games 2019 –
Na een lange mooie dag was er aan het einde van de dag hulp uit onverwachte hoek gekomen. Zo waren de laatste loodjes opeens een stuk gezelliger. Bedankt Niels, Damien, Roelf en Brian!
See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

AVJahn2

Opbrengst Jeugdsponsoractie 2019 Poiesz

Zoals bekend heeft onze atletiekvereniging 8 weken lang meegedaan aan de jeugdsponsactie van de Poiesz supermarkten. Bij de Poiesz-supermarkt in Stadskanaal konden mensen gedurende deze tijd verdiende sponsormunten in de spaarkoker van onze club storten en hebben wij op een zaterdag in de winkel gestaan met leiding en atleten om bananen te verkopen en hierdoor extra munten te verdienen.

We zijn zeer tevreden met het verloop van deze actie. Gedurende deze weken zijn er massaal spaarmunten in onze koker gestort. Tijdens onze actiezaterdag zijn er zelfs mensen geweest die een tros bananen bij ons gekocht hadden en deze na het afrekenen bij de kassa weer bij ons terug brachten met de mooie woorden: “Eigenlijk hoefde ik geen bananen, maar ik wou jullie toch steunen!”.

Afgelopen vrijdag, de 12e april, is dan ook de opbrengst op een door de Poiesz verzorgde avond in het WTC Expo centrum in Leeuwarden verzorgde gala-avond bekend gemaakt worden.

Iedereen die op de actie zaterdag heeft mee geholpen waren uitgenodigd om daar aanwezig te zijn, uiteraard in clubkleding. De avond werd door de directie van Poiesz geopend, waarna optredens volgden van Tim Douwsma, Og3ne en natuurlijk waar onze atleten op zaten te wachten: Kraantje Pappie.

Na alle optredens konden wij bij een stand een cheque ophalen met het sponsorbedrag wat wij hadden verdiend. En wat voor een cheque!!!

Wij hebben van Poiesz supermarkten het schitterende bedrag van € 902,– euro mogen ontvangen. Wij zijn hier natuurlijk heel blij mee en willen hierbij nogmaals onze dank uitspreken aan Poiesz voor het organiseren van deze actie.
#jsapoiesz
Poiesz
Poiesz Stadskanaal

Verslag gemaakt door Hendrik Heis.
See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

AVJahn2

Afgelopen weekend hebben de junioren hun eerste competitie al gehad. Deze hadden hun wedstrijd in Heerenveen. Hier zijn wederom fantastische prestaties neergezet en is het mooi om te zien dat we met een goed aantal atleten mee doen.

Komend weekend mogen onze oudere atleten aan de slag. Op zondag 14 april hebben hun de 1e wedstrijd in Emmen! De wedstrijd zal beginnen om 12.00 uur. Je kan dus deze ploeg aan komen moedigen!
See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

AVJahn2

In een super spannende race is Roelf 4e van NL geworden op de 60m. Opnieuw in een tijd die hij voor vandaag nog niet had gelopen. Als avJahn2 zijn we trots op Roelf. See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

AVJahn2

Roelf Bouwmeester heeft zich met een PR van 6.73 als tweede weten te plaatsen voor de finale van het NKindoor in omnisport. Het beloofd een zinderende finale te worden later deze middag. See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

AVJahn2

Spaar je voor ons mee? See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

AVJahn2

Aan alle atletiekvrienden.
Afgelopen week bereikte ons het droevige nieuws dat Henk Koops is overleden. Ondanks dat Henk al een tijd met zijn gezondheid sukkelde kwam het nieuws onverwacht.. Sloeg in als een bom.
Wij herinneren Henk als een harde werker, super vrijwilliger. Altijd een vriendelijk woord voor ieder. Onmisbaar op de baan. Afgelopen jaar geëerd door de atletiekunie met de FBK munt. Deze werd eenmalig uitgereikt aan DE vrijwilliger van de atletiekfamilie. Zo verdient en wat was Henk trots. Op onze jaarlijkse indoor dit jaar werd Henk in bijzijn van zijn familie erelid van de vereniging. Namens de familie plaatsen wij hieronder de rouwkaart. Maandag is de afscheidsbijeenkomst van Henk in Cereshof te Stadskanaal. U, jullie worden uitgenodigd deze bijeenkomst bij te wonen.

Namens de familie Koops.

Ellen
See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

AVJahn2

In de jacht op de limiet voor het EK indoor (6.66 op de 60m) heeft Roelf opnieuw laten zien op de goede weg te zijn. Vorig weekend met een tijd van 6.76 en gisteren met een tijd van 6.77 zit hij er dicht bij. Gaat het hem lukken om zich opnieuw bij teamNL te lopen? Volgende week staat de ISTAF in Gent op het programma en de week erna het NKindoor in Apeldoorn. Alvast heel veel succes Roelf! See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

AVJahn2

De foto’s van de indoor zijn er. Het duurde even. Ik had behoorlijk wat ruzie met de verlichting in de hal. Wat mooi was is overgebleven. See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

AVJahn2
View on Facebook

4 months ago

AVJahn2

Vanavond is in het Omnisport het NK voor Masters gestart. Onze eigen Peter Blom heeft daar al een 1e plaats weten te bemachtigen bij het hoogspringen M75. Gefeliciteerd Peter! Morgen staat voor hem het verspringen nog op het programma. We wensen hem veel succes! See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Hendrik Heis

Uit de Nieuwsbode van woensdag 16 januari. Een mooi verslag van onze indoor wedstrijd. See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

AVJahn2

Wat een geweldige indoor 2019! dank jullie wel allemaal!! ouders, juryleden, vrijwilligers en atleten!.

we hopen jullie allemaal volgend jaar op 12 januari 2020 weer op onze indoor te zien!.

Heb je tips, verbeterpunten of dingen die je juist heel goed vond gaan geef dit dan aan. Hiermee kunnen we misschien volgend jaar wel een nog betere indoor organiseren! Dit mag privé of gewoon hieronder in een post.

Met vriendelijke groet,
Av Jahn II
See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

AVJahn2

Iedereen een sportief en gezond 2019 gewenst! Vergeet onze indoor niet! Inschrijven kan t/m 4 jan. See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

AVJahn2

Achter de schermen is de voorbereiding voor de indoor al in volle gang. We hopen ook dit jaar weer op een mooi aantal deelnemers! De datum is nog niet helemaal 100% maar we hopen zo snel mogelijk deze te kunnen bevestigen.

Mvg.
Team Avjahn2
See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

AVJahn2

70 jaar geleden was de opening van de spelen in Londen. De spelen van 1948 waren de spelen van Fanny Blankers-Koen. Als eerbetoon aan de atletieklegende heeft de Koninklijke Nederlandse Munt in opdracht van het ministerie van Financiën het Fanny-Blankers-Koen vijfje geslagen. De atletiekunie mocht 1 vijfje weggeven aan de icoon van de atletiekfamilie. Hetzij een trainer, atleet of vrijwilliger. Wij hadden Henk Koops hiervoor aangemeld. Er is massaal door veel mensen van onze vereniging, maar ook van andere verenigingen gereageerd. Unaniem was men het eens. Er kwam een telefoontje van de atletiekunie dat Henk Koops de munt werd gegund. Wat een verrassing. En wat geweldig! Door omstandigheden kon het niet eerder uitgereikt worden. We hadden het graag op de clubdag gedaan. Echter het is vandaag gelukt. In bijzijn van Henk zijn vrouw Tine (ook bekend op de baan) en zonen Marc en Hans en schoondochter Lisanne hebben Fred, onze voorzitter en Franz en Ellen de munt overhandigd aan Henk Koops. Mooi moment en gezellig even koffiedrinken. Iedereen enorm bedankt voor dit mooie eerbetoon aan onze eigen clubicoon. See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

AVJahn2

https://m.facebook.com/147397075319382/posts/… See MoreSee Less

View on Facebook

Onze Instagram-berichten