Sociale media

Uiteraard zijn wij ook te vinden op de sociale media. Op deze media worden vaak ook “live” berichten geplaatst tijdens evenementen. Deze pagina geeft een overzicht weer van de berichten die door ons op Facebook, Instagram en Twitter zijn geplaatst. Let op: de berichten op deze pagina zijn niet “live” maar worden eens per uur bijgewerkt.

Live volgen? Het snelst op de hoogte blijven? Volg ons dan op onderstaande sociale media!

Onze Facebook-berichten

3 days ago

AVJahn2

Succes voor Anduella bij het NKU20 (junioren A), ze werd knap 2e op de 60m 💪 See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

AVJahn2

Ook dit jaar doet av Jahn 2 weer mee met de Poeisz spaarpunten actie! Kortom doe al je boodschappen bij de Poeisz en doneer de munten in onze clubkoker🙃 Geen koker gevonden van Jahn 2(velingspad Stadskanaal) lever dan alle muntjes die je hebt in bij de trainer!! See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

AVJahn2

Ivm een technisch probleem waarvan ik de schuld bij Facebook leg heb ik de map indoor 2020 verwijderd. Als fb een beetje meewerkt verschijnt er vandaag een nieuwe map met de juiste foto’s.
Keep calm😂 het zijn maar foto’s….
See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

AVJahn2

De foto’s worden ge upload. Ik ben er zelf niet tevreden over. Had op de dag zelf ruzie met het licht. Er hangen 2 soorten lampen in de hal die het voor mijn lens lastig maakt. Ook de scherpte is niet overal geweldig. Met alle instellingen geknutseld. Helaas. Toch zijn er nog 245 over gebleven. Meer succes bij de meerkamp buiten. Desondanks veel plezier met de foto’s. Ze verschijnen in het mapje Indoor 2020. Ze mogen vrij gedownload worden. See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

AVJahn2

Een oude liefde en natte matten.

De hal is nog leeg. Op de materialen na. Die zijn gisteren al gebracht en klaargezet. Telkens zijn er ieder jaar gelukkig weer mensen die dat doen. Die een warm hart hebben voor de atletiek. Mooie sport. Voor elk wat wils.
Dat warme hart is wel nodig want lekker uitslapen is ook wel aantrekkelijk op zondag. In plaats van om 7 uur de wekker en ontbijt maken voor een loge jurylid.
Op tijd naar de lege hal. Doorgaans in gebruik voor diverse balsporten. Nu voor atletiek. Sprint, horden, 600 meter, kogel, hoog en fortex.
De hal vult zich al snel met vele kinderstemmen. Kleine voeten gaan over de vloer. Ze zijn opgewonden. Het is spannend. Papa’s en mama’s en vele andere toeschouwers nemen bezit van de tribunes en langs de uitgezette baan. De jury is herkenbaar aan hun gele hesjes en zorgen dat alles in goede banen loopt. De wedstrijdleider en scheidsrechter laveren tussen de pupillen en junioren door. Aanlopen worden uitgezet, technieken geoefend en hier en daar een proefstart. Van al deze verrichtingen worden foto’s gemaakt. Het licht zit niet mee. Het lukt minder mooi dan anders. Maar dat deert niet. Het is leuk. De speaker laat je bijna denken dat we naar een wk 800 meter zitten te kijken als de allerkleinsten hun 600 meter rennen. Geweldig.
Na een tijdje lonkt de kogelbak. Zouden we…. Kunnen we…. Jaaa een oude liefde…. Kogelstoten. Het wordt even voorgedaan. Zonder enige vorm van training doet ze het best goed. Mooie afstand. Nou dan moet ik er ook aan geloven. Kost wat moeite om de juiste houding te vinden. Maar het is er nog. Zo leuk. En niet eens slecht.
Langzaam maken de kleintjes plaats voor de groten. We horen de matten bijna zuchten onder het hoogspringgeweld. De horden worden op plek gezet. De lichte kogels maken plaats voor 4 en 6 kg. Maar de sport blijft sportief.. Iedereen blijft enthousiast. Tot de laatste materialen de grote hal weer uit zijn. De Opbouwers zijn nu de afbrekers. Maar we zijn er nog niet. Als de lampen doven in de hal gaan ze aan op de atletiekbaan. Alle matten moeten weer onder hun afdak. Het weer zit niet mee. Terwijl de regen ons plaagt gaan we stug door. De natte matten zitten weer in elkaar. Het licht kan nu ook op de baan uit. Dat was het. Het was weer een mooie indoor van avjahn II.

Ellen Hinrichs
See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

AVJahn2

De laatste loodjes. De matten zijn weer op plek. De indoor is voorbij.
Foto’s van vandaag volgen later. 😁
See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

AVJahn2

We zijn begonnen. Indoor atletiek Stadskanaal. We maken er een sportieve dag van. Dus @rtvnoord als jullie willen zijn jullie van harte welkom! See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

AVJahn2

Er wordt druk gewerkt aan de indooraccomodatie voor morgen. We zien jullie graag! See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

AVJahn2

Voor onze indoor van a.s. zondag zoeken we nog naar een aantal helpende handen. De wedstrijd duurt van 0900 tot 18.00. De hele dag mee helpen is super! Maar ook met een aantal uren zijn we heel blij!
Bij elk onderdeel staat sowieso een jurylid met kennis van zaken en die maakt je wegwijs binnen het onderdeel(kogel, hoog en vortex(alleen ochtend).
Voor alle hulpen is er een kleine attentie beschikbaar.
Delen is lief!
See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Hans Koops

Voor de indoor in Stadskanaal van a.s. zondag zoeken we nog steeds wat helpende handjes. Wie o wie wil nog even de handen uit de mouwen steken tijdens deze wedstrijd?
Tijden 09.00 tot 18.00. Hele dag is mooi! maar zelfs voor 3 uurtjes in de ochtend of middag zou al een geweldige bijdrage leveren!
Bij elk onderdeel staat een gediplomeerd jurylid die je wegwijs maakt binnen het onderdeel(Kogelstoten, Vortex(alleen ochtend) en Hoogspringen). Voor alle hulpen is er een kleine attentie beschikbaar.
See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Kars Willems

Een mooie sinterklaas feest bij de club. De sint was helaas afwezig hij voelde zich niet zo goed maar zijn pieten hebben er een hele mooie avond van gemaakt. Super See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

AVJahn2

Mooi prestaties bij het verspringen op onze clubdag! See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

AVJahn2

Alleen de zondagmiddag is vastgelegd. Sta je op een foto en wil je niet op facebook. Stuur dan even een berichtje dan verwijder ik de foto. See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

AVJahn2

Uit het album van de meerkamp van 2019 zijn een paar foto’s gehaald. De foto’s van onze eigen atleten waren mooi, echter een paar toeschouwers op de achtergrond wilden niet op fb. Maar niet getreurd. Ik ben ze aan het blurren en bewerken, jullie zien je zelf weer snel terug op deze pagina. See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

AVJahn2

De foto’s van de meerkamp staan erop. Helaas alleen van de zondagmiddag dit keer. See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

AVJahn2

Alleen de zondagmiddag is vastgelegd. Sta je op een foto en wil je niet op facebook. Stuur dan even een berichtje dan verwijder ik de foto. See MoreSee Less

View on Facebook

Onze Twitter-berichten

De clubdag is van start!
Ondanks het wat druilerige weer – maar de regen is al wat – een prima start en een leuke sfeer!

Load More…

 

Onze Instagram-berichten

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for avjahnii needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 2, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page

Error: Access Token for avjahnii is not valid or has expired. Feed will not update.

There’s an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin’s Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.