Sociale media

Uiteraard zijn wij ook te vinden op de sociale media. Op deze media worden vaak ook “live” berichten geplaatst tijdens evenementen. Deze pagina geeft een overzicht weer van de berichten die door ons op Facebook, Instagram en Twitter zijn geplaatst. Let op: de berichten op deze pagina zijn niet “live” maar worden eens per uur bijgewerkt.

Live volgen? Het snelst op de hoogte blijven? Volg ons dan op onderstaande sociale media!

Onze Facebook-berichten

17 hours ago

AVJahn2

Vanwege het Corona virus, heeft Jahn 2 besloten om zowel de wedstrijd van 2 mei(pupillen) als de wedstrijd van 27/28 juni(meerkamp) te annuleren.

Wij als vereniging wensen jullie allen veel gezondheid toe en hopen u in de toekomst weer op onze wedstrijden te mogen verwelkomen.
See MoreSee Less

View on Facebook

18 hours ago

AVJahn2

Zijn jullie ook allemaal thuis goed bezig?
Sloop het huis niet voor de onderdelen 😉
See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

AVJahn2

Veiligheidsregio Gr. on Twitter“Bekende #Groningers doen een dringende oproep! Jij kunt ook helpen, doe je mee? #delenislief #delenmag #stopcorona #takecareofeachother #stayingsafe #blijfgezond #careforothers #groningen @visschernieuws @GGDGroningen https://t.co/N5H6EO1Aw7” See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

AVJahn2

Door een storing bij onze hosting provider is de website van AV Jahn II momenteel niet bereikbaar.

Derhalve wellicht ten overvloede hier nogmaals een mededeling over hoe wij omgaan met de situatie rondom het coronavirus:

In lijn met de oproepen van de overheid, het RIVM en Sportkoepel NOC*NSF, volgen wij de adviezen die deze organisaties hebben afgegeven.

Dat betekent dat ALLE ACTIVITEITEN WORDEN AFGELAST. Dit geldt dus ook voor trainingen en wedstrijddeelnames. Ook het atletiekfeestje van vrijdag 20 maart a.s. zal niet doorgaan.

Over de Algemene Ledenvergadering op 3 april wordt later een besluit genomen.

Bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval t/m 31 maart.

Houd onze sociale media en de website in de gaten voor nieuwe informatie over onze activiteiten.
See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

AVJahn2

Vrijdag avond 20 maart! Tijd voor een jahn 2 feestje! Ben je betrokken of betrokken geweest bij de club? Dan ben je van harte welkom! Geef je op via de mail! En laten we er een leuke avond van maken!

Ps: let op de dresscode! Wees creatief en maak eventueel zelf 1 van bijvoorbeeld papier? Kan je hem ook leuk verven 🙂
See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Dorien Depenbrock-Tapken

Onze flyer delen is 👍 See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

AVJahn2

Uitgelezen kans!! Maak er gebruik van:)Zondag 15 maart zijn wij te gast HAC63 in Hoogeveen. We geven informatie over verschillende soorten spikes en over de puntjes. Deze dag kunnen de spikes gelijk aangeschaft worden maar wil je niet misgrijpen dan moet je even een berichtje aan ons sturen zodat we het goede mee kunnen nemen. See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

AVJahn2

Succes voor Anduella bij het NKU20 (junioren A), ze werd knap 2e op de 60m 💪 See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

AVJahn2

Ook dit jaar doet av Jahn 2 weer mee met de Poeisz spaarpunten actie! Kortom doe al je boodschappen bij de Poeisz en doneer de munten in onze clubkoker🙃 Geen koker gevonden van Jahn 2(velingspad Stadskanaal) lever dan alle muntjes die je hebt in bij de trainer!! See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

AVJahn2

Ivm een technisch probleem waarvan ik de schuld bij Facebook leg heb ik de map indoor 2020 verwijderd. Als fb een beetje meewerkt verschijnt er vandaag een nieuwe map met de juiste foto’s.
Keep calm😂 het zijn maar foto’s….
See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

AVJahn2

De foto’s worden ge upload. Ik ben er zelf niet tevreden over. Had op de dag zelf ruzie met het licht. Er hangen 2 soorten lampen in de hal die het voor mijn lens lastig maakt. Ook de scherpte is niet overal geweldig. Met alle instellingen geknutseld. Helaas. Toch zijn er nog 245 over gebleven. Meer succes bij de meerkamp buiten. Desondanks veel plezier met de foto’s. Ze verschijnen in het mapje Indoor 2020. Ze mogen vrij gedownload worden. See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

AVJahn2

Een oude liefde en natte matten.

De hal is nog leeg. Op de materialen na. Die zijn gisteren al gebracht en klaargezet. Telkens zijn er ieder jaar gelukkig weer mensen die dat doen. Die een warm hart hebben voor de atletiek. Mooie sport. Voor elk wat wils.
Dat warme hart is wel nodig want lekker uitslapen is ook wel aantrekkelijk op zondag. In plaats van om 7 uur de wekker en ontbijt maken voor een loge jurylid.
Op tijd naar de lege hal. Doorgaans in gebruik voor diverse balsporten. Nu voor atletiek. Sprint, horden, 600 meter, kogel, hoog en fortex.
De hal vult zich al snel met vele kinderstemmen. Kleine voeten gaan over de vloer. Ze zijn opgewonden. Het is spannend. Papa’s en mama’s en vele andere toeschouwers nemen bezit van de tribunes en langs de uitgezette baan. De jury is herkenbaar aan hun gele hesjes en zorgen dat alles in goede banen loopt. De wedstrijdleider en scheidsrechter laveren tussen de pupillen en junioren door. Aanlopen worden uitgezet, technieken geoefend en hier en daar een proefstart. Van al deze verrichtingen worden foto’s gemaakt. Het licht zit niet mee. Het lukt minder mooi dan anders. Maar dat deert niet. Het is leuk. De speaker laat je bijna denken dat we naar een wk 800 meter zitten te kijken als de allerkleinsten hun 600 meter rennen. Geweldig.
Na een tijdje lonkt de kogelbak. Zouden we…. Kunnen we…. Jaaa een oude liefde…. Kogelstoten. Het wordt even voorgedaan. Zonder enige vorm van training doet ze het best goed. Mooie afstand. Nou dan moet ik er ook aan geloven. Kost wat moeite om de juiste houding te vinden. Maar het is er nog. Zo leuk. En niet eens slecht.
Langzaam maken de kleintjes plaats voor de groten. We horen de matten bijna zuchten onder het hoogspringgeweld. De horden worden op plek gezet. De lichte kogels maken plaats voor 4 en 6 kg. Maar de sport blijft sportief.. Iedereen blijft enthousiast. Tot de laatste materialen de grote hal weer uit zijn. De Opbouwers zijn nu de afbrekers. Maar we zijn er nog niet. Als de lampen doven in de hal gaan ze aan op de atletiekbaan. Alle matten moeten weer onder hun afdak. Het weer zit niet mee. Terwijl de regen ons plaagt gaan we stug door. De natte matten zitten weer in elkaar. Het licht kan nu ook op de baan uit. Dat was het. Het was weer een mooie indoor van avjahn II.

Ellen Hinrichs
See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

AVJahn2

De laatste loodjes. De matten zijn weer op plek. De indoor is voorbij.
Foto’s van vandaag volgen later. 😁
See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

AVJahn2

We zijn begonnen. Indoor atletiek Stadskanaal. We maken er een sportieve dag van. Dus @rtvnoord als jullie willen zijn jullie van harte welkom! See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

AVJahn2

Er wordt druk gewerkt aan de indooraccomodatie voor morgen. We zien jullie graag! See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

AVJahn2

Voor onze indoor van a.s. zondag zoeken we nog naar een aantal helpende handen. De wedstrijd duurt van 0900 tot 18.00. De hele dag mee helpen is super! Maar ook met een aantal uren zijn we heel blij!
Bij elk onderdeel staat sowieso een jurylid met kennis van zaken en die maakt je wegwijs binnen het onderdeel(kogel, hoog en vortex(alleen ochtend).
Voor alle hulpen is er een kleine attentie beschikbaar.
Delen is lief!
See MoreSee Less

View on Facebook

3 months ago

Hans Koops

Voor de indoor in Stadskanaal van a.s. zondag zoeken we nog steeds wat helpende handjes. Wie o wie wil nog even de handen uit de mouwen steken tijdens deze wedstrijd?
Tijden 09.00 tot 18.00. Hele dag is mooi! maar zelfs voor 3 uurtjes in de ochtend of middag zou al een geweldige bijdrage leveren!
Bij elk onderdeel staat een gediplomeerd jurylid die je wegwijs maakt binnen het onderdeel(Kogelstoten, Vortex(alleen ochtend) en Hoogspringen). Voor alle hulpen is er een kleine attentie beschikbaar.
See MoreSee Less

View on Facebook

4 months ago

Kars Willems

Een mooie sinterklaas feest bij de club. De sint was helaas afwezig hij voelde zich niet zo goed maar zijn pieten hebben er een hele mooie avond van gemaakt. Super See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

AVJahn2

Mooi prestaties bij het verspringen op onze clubdag! See MoreSee Less

View on Facebook

9 months ago

AVJahn2

Alleen de zondagmiddag is vastgelegd. Sta je op een foto en wil je niet op facebook. Stuur dan even een berichtje dan verwijder ik de foto. See MoreSee Less

View on Facebook

Onze Twitter-berichten

Er is een nieuw artikel geplaatst op onze website: https://www.avjahnii.nl/poiesz-jeugd-sponsor-actie-afgelast/

Er is een nieuw artikel geplaatst op onze website: https://www.avjahnii.nl/algemene-ledenvergadering-verplaatst/

De clubdag is van start!
Ondanks het wat druilerige weer – maar de regen is al wat – een prima start en een leuke sfeer!

Load More…