Sociale media

Uiteraard zijn wij ook te vinden op de sociale media. Op deze media worden vaak ook “live” berichten geplaatst tijdens evenementen. Deze pagina geeft een overzicht weer van de berichten die door ons op Facebook, Instagram en Twitter zijn geplaatst. Let op: de berichten op deze pagina zijn niet “live” maar worden eens per uur bijgewerkt.

Live volgen? Het snelst op de hoogte blijven? Volg ons dan op onderstaande sociale media!

Onze Facebook-berichten

2 weeks ago

Kars Willems

Een mooie sinterklaas feest bij de club. De sint was helaas afwezig hij voelde zich niet zo goed maar zijn pieten hebben er een hele mooie avond van gemaakt. Super See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

AVJahn2

Mooi prestaties bij het verspringen op onze clubdag! See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

AVJahn2

Alleen de zondagmiddag is vastgelegd. Sta je op een foto en wil je niet op facebook. Stuur dan even een berichtje dan verwijder ik de foto. See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

AVJahn2

Uit het album van de meerkamp van 2019 zijn een paar foto’s gehaald. De foto’s van onze eigen atleten waren mooi, echter een paar toeschouwers op de achtergrond wilden niet op fb. Maar niet getreurd. Ik ben ze aan het blurren en bewerken, jullie zien je zelf weer snel terug op deze pagina. See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

AVJahn2

De foto’s van de meerkamp staan erop. Helaas alleen van de zondagmiddag dit keer. See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

AVJahn2

Alleen de zondagmiddag is vastgelegd. Sta je op een foto en wil je niet op facebook. Stuur dan even een berichtje dan verwijder ik de foto. See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

AVJahn2

Komend weekend barst de atletiekbaan weer uit zijn voegen! Met bijna 180 inschrijvingen hebben we een vol schema voor 2 dagen volop meerkamp plezier!

Wij wensen de deelnemers alvast veel succes en we hopen op een mooi weekend met top prestaties!

Tot komend weekend en vergeet niet dat de start dit jaar al om 09.00 uur is op zaterdag en 09.30 op zondag
See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

AVJahn2

Nog even een reminder!

Tijdens onze meerkamp(6 en 7 juli in Stadskanaal) zal de winkel Spikeshop.nl weer aanwezig zijn. Check hun website voor het huidige assortiment en doe er je voordeel mee! Bestellen kan via atletiek@spikeshop.nl geef hierin het gewenste product aan en vermeld daarbij dat je ze tijdens de meerkamp in Stadskanaal wilt afhalen.

Groetjes,
De organisatie 🙂
See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

AVJahn2

Wat een heerlijke dag! Ondanks alle organisatiestress vanwege het wegvallen van onze vaste wedstrijdregelaar hebben we "met z’n allen" een dijk van een competitie neer gezet.

Ik wil daarom ook alle ouders, oudere atleten en overige vrijwilligers bedanken! Zonder jullie hulp konden wij deze wedstrijd niet organiseren en konden onze atleten niet zo mooi presteren.

Het zou ontzettend mooi zijn als we deze lijn doorzetten en straks ook op 6 en 7 juli weer een mooie meerkamp kunnen neerzetten.

Voor nu geniet van deze heerlijke dag en nogmaals BEDANKT! Zonder jullie als vrijwilligers is dit niet mogelijk .

Groetjes,
Hans
See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

AVJahn2

Ook dit jaar zijn we nog hard op zoek naar extra vrijwilligers tijdens onze komende wedstrijden. Op 22 juni organiseren we een competitie wedstrijd voor c/d junioren en op 6 en 7 juli onze jaarlijkse meerkamp.

Heb je een aantal uurtjes de tijd en draag je Jahn 2 een warm hart toe? Zoek dan via moll11@hetnet.nl contact en geef je op!

Bij elk onderdeel komt iemand met ervaring te staan dus die helpen je dan mee om alles te leren.

Ook zoeken we nog mensen voor in de kantine en voor de baanploeg!

Delen is lief! Opgeven als hulp is nog liever! 2 uurtjes is meer dan genoeg!
See MoreSee Less

View on Facebook

6 months ago

AVJahn2

Ook dit jaar komt de winkel Spikeshop.nl weer naar Stadskanaal tijdens onze meerkamp kampioenschappen. Lees hierover meer in de onderstaande afbeelding!
Delen = lief! en met name voor noordelijke atleten en verenigingen zeer interessant!
See MoreSee Less

View on Facebook

7 months ago

AVJahn2

Nelli Cooman games 2019 –
Na een lange mooie dag was er aan het einde van de dag hulp uit onverwachte hoek gekomen. Zo waren de laatste loodjes opeens een stuk gezelliger. Bedankt Niels, Damien, Roelf en Brian!
See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

AVJahn2

Opbrengst Jeugdsponsoractie 2019 Poiesz

Zoals bekend heeft onze atletiekvereniging 8 weken lang meegedaan aan de jeugdsponsactie van de Poiesz supermarkten. Bij de Poiesz-supermarkt in Stadskanaal konden mensen gedurende deze tijd verdiende sponsormunten in de spaarkoker van onze club storten en hebben wij op een zaterdag in de winkel gestaan met leiding en atleten om bananen te verkopen en hierdoor extra munten te verdienen.

We zijn zeer tevreden met het verloop van deze actie. Gedurende deze weken zijn er massaal spaarmunten in onze koker gestort. Tijdens onze actiezaterdag zijn er zelfs mensen geweest die een tros bananen bij ons gekocht hadden en deze na het afrekenen bij de kassa weer bij ons terug brachten met de mooie woorden: “Eigenlijk hoefde ik geen bananen, maar ik wou jullie toch steunen!”.

Afgelopen vrijdag, de 12e april, is dan ook de opbrengst op een door de Poiesz verzorgde avond in het WTC Expo centrum in Leeuwarden verzorgde gala-avond bekend gemaakt worden.

Iedereen die op de actie zaterdag heeft mee geholpen waren uitgenodigd om daar aanwezig te zijn, uiteraard in clubkleding. De avond werd door de directie van Poiesz geopend, waarna optredens volgden van Tim Douwsma, Og3ne en natuurlijk waar onze atleten op zaten te wachten: Kraantje Pappie.

Na alle optredens konden wij bij een stand een cheque ophalen met het sponsorbedrag wat wij hadden verdiend. En wat voor een cheque!!!

Wij hebben van Poiesz supermarkten het schitterende bedrag van € 902,– euro mogen ontvangen. Wij zijn hier natuurlijk heel blij mee en willen hierbij nogmaals onze dank uitspreken aan Poiesz voor het organiseren van deze actie.
#jsapoiesz
Poiesz
Poiesz Stadskanaal

Verslag gemaakt door Hendrik Heis.
See MoreSee Less

View on Facebook

8 months ago

AVJahn2

Afgelopen weekend hebben de junioren hun eerste competitie al gehad. Deze hadden hun wedstrijd in Heerenveen. Hier zijn wederom fantastische prestaties neergezet en is het mooi om te zien dat we met een goed aantal atleten mee doen.

Komend weekend mogen onze oudere atleten aan de slag. Op zondag 14 april hebben hun de 1e wedstrijd in Emmen! De wedstrijd zal beginnen om 12.00 uur. Je kan dus deze ploeg aan komen moedigen!
See MoreSee Less

View on Facebook

10 months ago

AVJahn2

In een super spannende race is Roelf 4e van NL geworden op de 60m. Opnieuw in een tijd die hij voor vandaag nog niet had gelopen. Als avJahn2 zijn we trots op Roelf. See MoreSee Less

View on Facebook

Onze Twitter-berichten

De clubdag is van start!
Ondanks het wat druilerige weer – maar de regen is al wat – een prima start en een leuke sfeer!

Load More…

 

Onze Instagram-berichten